19/09/23

Kauppias tuli taloon

Mikä ilon ja onnen päivä. Ruokaa Läheltä sai uuden ja oman kauppiaan. Pestissä aloitti Joni Yrjänheikki, 39. Hän on omien sanojensa mukaan iskä, mies vaimolle, generalisti, yrittäjä, kauppias, Åboriginal, konsultti ja koutsi. Eli monipuolinen mies.

Kokemusta löytyy laajalti erilaisista yrityksistä ja työpaikoista aina myyjästä toimitusjohtajaksi. “Olen toiminut niin kansainvälisessä konsernissa kuin yhden ihmisen yrityksessä. Tämän ansiosta minulla on hyvä käsitys yritysten toiminnoista ja eri tehtävissä työskentelevistä ihmisistä. Jokaisessa työssäni olen ollut tekemisissä ihmisten ja myynnin kanssa, ja se on juuri se mistä pidän”, kertoo Joni. 

Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on kokki, jonka myötä rakkaus ruokaan (syömiseen) on syntynyt. 

 

Miten päädyit messiin Ruokaa Läheltä porukkaan? ”Internetin sopukoissa törmäsin Ruokaa Läheltä -sivustolle, jonka jälkeen ilokseni huomasin heidän etsivän Turkuun vetäjää.” Ja loppu onkin sitten Ruokaa Läheltä historiaa. 

Suhdetta ruokaan mies kuvailee yhdellä sanalla: “Intohimo” ja jatkaa: “Kotona teen ruokaa 4–7 henkiselle perheelle päivittäin. Viikonloppuisin tulee kokkailtua läheisten ja ystävien kanssa. Pyrin tekemään ruuan aina alusta asti itse tuoreista ja puhtaista raaka-aineista. Eineksiä ei meidän jääkaapista löydy. Otan myös lapset mukaan ruuanlaittoon, jotta hekin oppivat itse tekemisen hienouden ja helppouden.”

“Lähellä tuotettu ruoka tulee olemaan se asia, mikä tulee ratkaisemaan tämänhetkiset haasteet niin ilmaston kuin ihmisten taloudellisen hyvinvoinnin saralla.”

Suhdetta kauppaan hän kuvailee puolestaan nauraen: “Kauppa se on mikä kannattaa. Tiedän mitä myynnin tekeminen vaatii ja olen erittäin kokenut neuvottelija, rakastan asioiden kehittämistä sekä olla tekemisissä ihmisten kanssa. 

Kunnianhimoisia visioita kuuluukin olla: “Ruokaa Läheltä toimittaa tulevaisuudessa tuoreimmat ja parhaat raaka-aineet jokaiseen varsinais-suomalaiseen kotiin tuottajan ansaintaa unohtamatta.” 

Työpaikkansa parhaita puolia ei tarvitse pahemmin pohtia. Lista tulee solkenaan:“Parhaat raaka-aineet, tuoreus, läheltä, ilmainen kotiinkuljetus ja se, että tuottaja saa oikean korvauksen.” 

Aktiivisen miehen löytää työn ulkopuolelta ystävien kanssa Crossfit salilta, uimahallilta, lenkkipolulta tai salibandykentältä, lasten kanssa puistoista, luonnosta tai jalkapallokentän laidalta, vaimon kanssa treffeiltä tai omakotitalon pihalla puuhastelemassa.

 

 

 

Jonin elämänviisaus on lainattu Charles Jonesilta: ”Olet viiden vuoden päästä juuri samanlainen kuin nyt – pois lukien ihmiset, jotka kohtaa ja kirjat, jotka luet!” 

Laajan kokemuksen sekä intohimonsa, arvojensa ja asenteensa ansiosta mies on juuri oikea henkilö tehtäväänsä ja Ruokaa Läheltä -tiimiin.



19/09/23

Kauppias tuli taloon

Mikä ilon ja onnen päivä. Ruokaa Läheltä sai uuden ja oman kauppiaan. Pestissä aloitti Joni Yrjänheikki, 39. Hän on omien sanojensa mukaan iskä, mies vaimolle, generalisti, yrittäjä, kauppias, Åboriginal, konsultti ja koutsi. Eli monipuolinen mies.

Kokemusta löytyy laajalti erilaisista yrityksistä ja työpaikoista aina myyjästä toimitusjohtajaksi. “Olen toiminut niin kansainvälisessä konsernissa kuin yhden ihmisen yrityksessä. Tämän ansiosta minulla on hyvä käsitys yritysten toiminnoista ja eri tehtävissä työskentelevistä ihmisistä. Jokaisessa työssäni olen ollut tekemisissä ihmisten ja myynnin kanssa, ja se on juuri se mistä pidän”, kertoo Joni. 

Alkuperäiseltä koulutukseltaan hän on kokki, jonka myötä rakkaus ruokaan (syömiseen) on syntynyt. 

 

Miten päädyit messiin Ruokaa Läheltä porukkaan? ”Internetin sopukoissa törmäsin Ruokaa Läheltä -sivustolle, jonka jälkeen ilokseni huomasin heidän etsivän Turkuun vetäjää.” Ja loppu onkin sitten Ruokaa Läheltä historiaa. 

Suhdetta ruokaan mies kuvailee yhdellä sanalla: “Intohimo” ja jatkaa: “Kotona teen ruokaa 4–7 henkiselle perheelle päivittäin. Viikonloppuisin tulee kokkailtua läheisten ja ystävien kanssa. Pyrin tekemään ruuan aina alusta asti itse tuoreista ja puhtaista raaka-aineista. Eineksiä ei meidän jääkaapista löydy. Otan myös lapset mukaan ruuanlaittoon, jotta hekin oppivat itse tekemisen hienouden ja helppouden.”

“Lähellä tuotettu ruoka tulee olemaan se asia, mikä tulee ratkaisemaan tämänhetkiset haasteet niin ilmaston kuin ihmisten taloudellisen hyvinvoinnin saralla.”

Suhdetta kauppaan hän kuvailee puolestaan nauraen: “Kauppa se on mikä kannattaa. Tiedän mitä myynnin tekeminen vaatii ja olen erittäin kokenut neuvottelija, rakastan asioiden kehittämistä sekä olla tekemisissä ihmisten kanssa. 

Kunnianhimoisia visioita kuuluukin olla: “Ruokaa Läheltä toimittaa tulevaisuudessa tuoreimmat ja parhaat raaka-aineet jokaiseen varsinais-suomalaiseen kotiin tuottajan ansaintaa unohtamatta.” 

Työpaikkansa parhaita puolia ei tarvitse pahemmin pohtia. Lista tulee solkenaan:“Parhaat raaka-aineet, tuoreus, läheltä, ilmainen kotiinkuljetus ja se, että tuottaja saa oikean korvauksen.” 

Aktiivisen miehen löytää työn ulkopuolelta ystävien kanssa Crossfit salilta, uimahallilta, lenkkipolulta tai salibandykentältä, lasten kanssa puistoista, luonnosta tai jalkapallokentän laidalta, vaimon kanssa treffeiltä tai omakotitalon pihalla puuhastelemassa.

 

 

 

Jonin elämänviisaus on lainattu Charles Jonesilta: ”Olet viiden vuoden päästä juuri samanlainen kuin nyt – pois lukien ihmiset, jotka kohtaa ja kirjat, jotka luet!” 

Laajan kokemuksen sekä intohimonsa, arvojensa ja asenteensa ansiosta mies on juuri oikea henkilö tehtäväänsä ja Ruokaa Läheltä -tiimiin.